Workshops

Workshops


Leer zelf decoraties voor cupcakes en taarten maken.
Een leuke activiteit met vrienden of familie.

Basic cupcake workshop

Basic cupcake decoraties

€50 p.p.

Leer zelf bloemen van botercrème maken voor het versieren van cupcakes tijdens deze 2 uur durende workshop. Deelnemers krijgen 6 cupcakes om vier verschillende soorten bloemen en blaadjes op aan te brengen. De benodigde decoratie gereedschappen zullen door ons worden aangeleverd.

Boeken

Basic cupcake workshop - cactus & succulent decoraties

Basic cupcake cactus & succulent decoraties

€50 p.p.

Leer zelf cactussen en succulenten (vetplanten) van botercrème maken voor het versieren van cupcakes tijdens deze 2 uur durende workshop. Deelnemers krijgen 6 cupcakes om vijf verschillende soorten cactussen en succulenten op aan te brengen. De benodigde decoratie gereedschappen zullen door ons worden aangeleverd.

Boeken

Advanced buttercream flowers workshop

Advanced buttercream flowers decoraties

€115 p.p. (inclusief spuitmondjes)

Breng je decoratievaardigheden naar een hoger niveau en leer zelf mooie botercrème bloemen op een rotanmand te maken tijdens deze 4 uur durende workshop. Deelnemers leren ook om kleurencombinaties te maken voor botercrème bloemen en krijgen naderhand de juiste spuitmondjes mee naar huis.

Boeken

Advanced cactus & succulent workshop

Advanced cactus & succulent decoraties

€125 p.p. (inclusief spuitmondjes)

Breng je decoratievaardigheden naar een hoger niveau en leer zelf mooie cactussen en succulenten van botercrème te maken op een taart tijdens deze 4 uur durende workshop. Deelnemers leren ook om kleuren combinaties te maken en taarten te decoreren met water colors texturen van botercrème. Naderhand krijg je de juiste spuitmondjes mee naar huis.

Boeken

Tijdens al onze workshops zullen snacks en koffie of thee worden geserveerd.

Neem voor privé workshops contact met ons op.